zondag 27 juni 2010

Modern hondenpension heeft nog enkel plaatsen vrij

Modern hondenpension heeft nog enkel plaatsen vrij In ons modern dierenpension hebben wij ruimte voor honden, poezen en knaagdieren. Ons hondenpension heeft meerdere ruime speelweides waar de honden uitgelaten worden en kunnen spelen, honden worden bij ons niet met vreemde honden samen geplaatst, ook niet in de speelweides. Bij ons zijn alle rassen welkom Wij hebben verschillende maten verblijven, met uiteraard verschillende prijzen. De verzorging van de honden wordt steeds door dezelfde persoon uitgevoerd zodat onregelmatigheden bij de hond snel worden gesignaleerd. Uw lieveling is bij ons in goede handen.
meer info


zaterdag 19 juni 2010

Modern poezenpenion heeft nog enkele plaatsen

Modern poezenpenion heeft nog enkele plaatsen onlangs hebben wij een modern dierenpension geopend, wij hebben ruimte voor honden, poezen, knaagdieren en paarden. * Bij ons zitten de poezen nooit met vreemde poezen samen in een verblijf * wij hebben binnenruimtes, deze zijn in de winter verwarmd * vanaf 1 juli hebben wij ook ruimtes met een binnen- en buitenverblijf * elk verblijf is uitgerust met een schuilhok, krabpaal, warm mandje, kussen, kattebak * de verzorging van de poezen wordt steeds door dezelfde persoon uitgevoerd zodat onregelmatigheden snel gesignaleerd worden Uw lieveling is bij ons in veilige handen
meer info


vrijdag 18 juni 2010

Dierenpension voor uw konijn, cavia, hamster enz.

onlangs hebben wij een modern dierenpension geopend, wij hebben ruimte voor honden, poezen, paarden en knaagdieren. Vanaf 1 juni hebben wij voor de knaagdieren een aparte afdeling waar ze een leuke binnen- met buitenren hebben. uiteraard worden dieren van verschillende eigenaren niet samen geplaatst. Bel gerust voor meer informatie, fotos volgen zodra de accomodatie klaar is.
meer info