maandag 26 april 2010

De Kattenboerderij -Slijk Ewijk

Waaldijk 21, 6677 MB Slijk Ewijk map
NL - Gelderland
T:0481 -354 689

Kattenpension De Kattenboerderij Slijk Ewijk staat in voor een goed en zorgzaam verblijf van uw kat of katten voor een korte of langere periode, bv tijdens uw vakantie, weekendje weg, ziekenhuisopname, verbouwing, verhuizing, etc..
Kattenpension De Kattenboerderij Slijk Ewijk staat het gehele jaar klaar voor opvang van uw kat. Uw kat of katten worden in Kattenpension De Kattenboerderij Slijk Ewijk opgevangen in een van onze vier verblijfsruimten die elk voorzien zijn van een eigen afgesloten buitenruimte. De verblijven zijn onder andere ingericht met afzonderlijke luxe kooien, klimpalen en speelattributen. De kooien zijn ieder voorzien van ligplank, kussentje en kattenbak Katten uit een gezin kunnen desgewenst in een dubbele kooi samen worden opgevangen.
Telefoonnr: 0481 – 354 689
Als uw kat speciale aandacht, geneesmiddelen, voer nodig heeft, past Kattenpension De Kattenboerderij Slijk Ewijk, zich hieraan aan.
Momenteel beschikken wij, Kattenpension De Kattenboerderij Slijk Ewijk, over de mogelijkheid om 46 katten op te vangen. Zoals gezegd in onze verblijfsruimten. Daarnaast beschikt Kattenpension De Kattenboerderij Slijk Ewijk, over een ziekenkamer en een speciale quarantaine ruimte voor katten die ziek worden tijdens hun verblijf bij Kattenpension De Kattenboerderij Slijk Ewijk en extra verzorging nodig hebben.
Haal en brengservice, komt het u niet uit, dan beschikt, Kattenpension De Kattenboerderij Slijk Ewijk over een eigen haal en brengservice, tegen een geringe vergoeding.
Dit alles zorgt ervoor dat uw kat zo optimaal mogelijk bij, Kattenpension De Kattenboerderij Slijk Ewijk, opgevangen wordt.